Headset, Headsets, IP-Telefoni, & Telefonväxlar | Telecomspecialisten AB

Vänligen välj företag eller privat

Tel: 0176-27 60 60
E-post: info@telecomspecialisten.se

Headset, Headsets, IP-Telefoni, & Telefonväxlar | Telecomspecialisten AB

Telecomspecialisten ger dig:
- 100% garanti & Kunnig support på alla artiklar

- 24h leverans, få din beställning imorgon
- 5% cashback på allt du handlar(Gäller ej mobiltelefoner).

Om Oss

Vi erbjuder telefonilösningar till små och medelstora företag. Vi jobbar med alla de stora leverantörerna av kundplacerade och virtuella telefonilösningar. Vi är även en av de största leverantörerna av telefonitillbehör på nätet med produkter från de största tillverkarna till mycket attraktiva priser.

Vision

Vi strävar efter att vara det självklara valet vid byte av telefonilösning. Vi strävar efter att alltid vara uppdaterade på våra produktsortiment så att våra kunder får en lösning som passar just deras företag.

Installation

Vi arbetar med ett nätverk av tekniker som har över 15 års erfarenhet av telefoni och IP nätverk, detta gör att våra kunder kan känna sig trygga med oss som leverantörer av telefonilösningar.

MiljöPolicy

Telecomspecialisten är ett företag som arbetar med försäljning av Telefoni och dess tillbehör.
Ett aktivt ansvarstagande för miljön och arbete med miljöförbättrande åtgärder är en naturlig del i vårt företags affärsidé.

• Vi ska arbeta med att minska vår miljöbelastning kopplat till vår användning av el från kontorslokaler och kontorsutrustning
• Vi ska eftersträva en effektivare hantering av digital information för att minska förbrukningen av papper och annat förbrukningsmaterial.
• Vi ska aktivt arbeta med att minska drivmedelsförbrukningen kopplad till persontransporter vid besök hos kunder genom att använda energieffektiva transporter och fordon.
• Vi ska säkerställa att vår hantering av avfall från kontor sker på ett sätt som möjliggör återanvändning och återvinning och som därigenom  leder till en bättre resurshushållning.
• Våra anställda skall hållas engagerade i miljöarbetet och inneha den miljöutbildning som krävs för sina arbetsuppgifter.
• Vi skall uppfylla samhällets miljökrav, förebygga föroreningar och kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete.

Mer information

Är du intresserad och vill ha mer information om oss och våra produkter?

Skicka ett mail till info@telecomspecialisten.se eller kontakta oss på telefon 0176-27 60 60.