Headset, Headsets, IP-Telefoni, & Telefonväxlar | Telecomspecialisten AB

Vänligen välj företag eller privat

Tel: 0176-27 60 60
E-post: info@telecomspecialisten.se

Headset, Headsets, IP-Telefoni, & Telefonväxlar | Telecomspecialisten AB

Telecomspecialisten ger dig:
- 100% garanti & Kunnig support på alla artiklar

- 24h leverans, få din beställning imorgon
- 5% cashback på allt du handlar(Gäller ej mobiltelefoner).

Om oss

Vi på Telecomspecialisten är precis som namnet antyder, specialister på telekommunikation. Vi har valt att förmedla vår kunskap till företag i segmentet SMB (small and medium business). Våra kunder kan känna sig trygga med att få skräddarsydda lösningar när det kommer till växeltelefoni, headset och flertalet andra telefonilösningar då vi är helt operatörsoberoende och arbetar med de största varumärkena och tillverkarna på marknaden. Vi rekommenderar den lösning som passar ert företag bäst.

Vision

Vår vision är att vara den mest rekommenderade partnern för telekomtjänster i regionen Stockholm – Uppsala – Roslagen när det kommer till telefonilösningar samt för hela landet för headset och tillbehör. Vi ska fortsätta vara lyhörda och nyfikna på den tekniska utvecklingen som går otroligt fort i branschen. Vi ser att molnväxlarna blir allt bättre i jämförelse med de traditionella kundplacerade lösningarna men än så länge finns det områden där våra kunder får ut mer värde med en kundplacerad lösning.

Installation

Vi arbetar med ett nätverk av tekniker som har över 20 års erfarenhet av telefoni och IP nätverk, detta gör att våra kunder kan känna sig trygga med oss som leverantörer av telefonilösningar.

MiljöPolicy

Telecomspecialisten är ett företag som arbetar med försäljning av Telefoni och dess tillbehör.
Ett aktivt ansvarstagande för miljön och arbete med miljöförbättrande åtgärder är en naturlig del i vårt företags affärsidé.

• Vi ska arbeta med att minska vår miljöbelastning kopplat till vår användning av el från kontorslokaler och kontorsutrustning
• Vi ska eftersträva en effektivare hantering av digital information för att minska förbrukningen av papper och annat förbrukningsmaterial. 
• Vi ska aktivt arbeta med att minska drivmedelsförbrukningen kopplad till persontransporter vid besök hos kunder genom att använda energieffektiva transporter och fordon. 
• Vi ska säkerställa att vår hantering av avfall från kontor sker på ett sätt som möjliggör återanvändning och återvinning och som därigenom  leder till en bättre resurshushållning. 
• Våra anställda skall hållas engagerade i miljöarbetet och inneha den miljöutbildning som krävs för sina arbetsuppgifter. 
• Vi skall uppfylla samhällets miljökrav, förebygga föroreningar och kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete.